Câteva sfaturi de la Golden Studio pentru un eveniment memorabil!

Cele mai frumoase amintiri pe care le puteţi avea în ziua nunţii voastre, vor rămâne mereu aproape de suflet cu ajutorul fotografiilor. Prin urmare, este important să alegeţi un fotograf de nuntă potrivit gustului dvs. în materie de poze, un fotograf bun, care să poată surprinde acele momente magice, pe care le veţi trăi şi care sunt irepetabile, să surprindă esenţa unei zile atât de importante.

Golden Studio oferă mirilor câteva sfaturi pentru un eveniment memorabil, fără evenimente neprevăzute şi cele mai cool poze de nuntă:

Dimineaţa nunţii

Decideţi în avans dacă doriți o dimineață liniștită pentru pregătirea dvs. sau dacă preferați o cameră plină de oameni în jurul dvs. Fiecare situație oferă o energie foarte diferită.

Aranjarea părului şi makeup-ului

Pentru a organiza programul din ziua nunții, conveniţi cu makeup artistul şi coaforul în privinţa duratei aranjării și adăugați cel puțin 30 de minute în avans.

Cununia religioasă

Înainte de a rezerva biserica, asigurați-vă că este permisă fotografierea și dacă există alte restricții.

Ceremonia în aer liber

De obicei, cel mai bun timp pentru o ceremonie în aer liber este cu 2-3 ore înainte de apus, când lumina soarelui cade mai uniform pe tonurile pielii (fără umbre dure), astfel încât mireasa și mirele sunt expuse la lumină în mod egal.

Transport

Dacă este posibil, ar fi minunat ca fotograful să meargă în acelaşi transport cu mirele şi mireasa. Înainte de ceremonie, după ceremonie sau în drum spre local. În felul acesta, el poate surprinde unele dintre cele mai intime momente.


Sesiunea foto

Unul dintre cele mai importante momentele din ziua nunții tale este sesiunea foto. Asigurați-vă că acordaţi acesteia cel puțin 30 de minute / o oră. Veţi fi ghidaţi de fotograf pe alocuri sau în totalitate, dar nu uitaţi că fotografiile bune necesită puțină răbdare și uneori un spirit mai aventuros.

Pozele de familie

Întotdeauna recomandămca să fotografiem familia sau grupurile (părinții, bunicii, prietenii etc.) imediat după ceremonie. Ar fi minunat să aveţi pe cineva lângă dvs. pentru a organiza grupurile, deoarece un fotograf nu întotdeauna cunoaşte toți membrii familiei.

Iluminarea

Cu cât mai multe lumini, cu atât mai bine! Luminile profesioniste, lumânările, lămpile, etc. întotdeauna redau un farmec aparte pozelor de nuntă. Dacă organizați o ceremonie în aer liber, vă recomandăm să adăugați iluminare suplimentară, ca becuri strălucitoare şi lumânări în borcane. Iluminarea suplimentară  va ajuta la “încălzirea” fotografiilor și la crearea dinamicii. În caz contrar, veți avea un fundal întunecat, cu excepția cazului în care ceremonia are loc în timpul zilei.

Situaţii neprevăzute

Fie ca ziua nunții voastre să fie la fel de miraculoasă precum aţi planificato. Nu vă lăsați influențați de situaţiile neprevăzute. Păstrați calmul, fiţi spontani, aceasta este singura modalitate de a avea un eveniment unic.

Golden Studio – Capture your perfect moment!